Όροι Χρήσης

A) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

O ιστότοπος www.empnefseos-poiisis.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα που σχετίζεται με την πώληση προϊόντων που αφορούν τον γάμο και τη βάπτιση, καθώς και προϊόντα που προορίζονται για δώρα, αλλά και εποχιακά προϊόντα, μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ΕΤΑΙΡΙΑ) που δημιούργησε και λειτουργεί η ΜΟΣΧΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής Τζων Κέννεντυ 160, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας empnefseos.poiisis@gmail.com και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης το νούμερο: 2130409592.

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα empnefseos-poiisis.gr , το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.empnefseos-poiisis.gr  

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία ΠΕΛΑΤΗΣ) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους, οι οποίοι διατυπώνονται στο παρόν χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να διακόψει την επίσκεψη ή τη χρήση του ιστότοπου, καθώς επίσης οφείλει να διακόψει και κάθε άλλη συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα. Διευκρινίζεται δε ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

-H ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.empnefseos-poiisis.gr σε ότι αφορά την ταυτότητα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγές, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ, στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά και φωτογραφίες προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα empnefseos-poiisis.gr  και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και των φωτογραφιών ενός προϊόντος (λόγω ανθρώπινου λάθους ή λανθασμένων στοιχείων που έχουν δοθεί από τους προμηθευτές της). Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η ΕΤΑΙΡΙΑ αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

- Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή λόγω της ανάλυσης της κάθε οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ίσως να παρουσιάζουν αποκλίσεις σε σχέση με τα πραγματικά, όσον αφορά τις αποχρώσεις των χρωμάτων και των απεικονίσεων των ειδών. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται ανά πάσα στιγμή σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο χρήστης υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του.

- Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας η ΕΤΑΙΡΙΑ σας παρακαλεί, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του ή διαπιστώσετε οποιαδήποτε άλλη ανακρίβεια ή σφάλμα να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη, στο τηλέφωνο 2130409592

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή ασυνέπειας από την πλευρά των προμηθευτών της, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές η ΕΤΑΙΡΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΕΤΑΙΡΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μερικές φορές υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης κάποιων προϊόντων και ιδιαίτερα προς το τέλος της κάθε σαιζόν. Επίσης ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τα οποία είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, η ΕΤΑΙΡΙΑ θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διαθεσιμότητα των ειδών, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

           

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός, οι εικόνες, τα κείμενα και τα γραφήματα του website empnefseos-poiisis.gr  είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και προστατεύονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους. Αντιγραφή του συνόλου ή μέρους του δικτυακού τόπου απαγορεύεται για οποιονδήποτε λόγο.

Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά μας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή με μηχανικό ή άλλο τρόπο, με επεξεργασία ή χωρίς, του περιεχομένου του website και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε στοιχείου περιλαμβάνεται στο Website, από websites που δεν ανήκουν, δεν ελέγχονται από την empnefseos-poiisis.gr  ή δεν διαθέτουν άδεια, ακόμη και με τη μορφή συνδέσμων (links) ή άλλων τρόπων παραπομπής στο Website.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους παραπάνω όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κρίση της, σύμφωνα με τα εκάστοτε δεδομένα.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το www.empnefseos-poiisis.gr  

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

B) ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ

1) Ο πελάτης έχει δικαίωμα να αλλάξει την παραγγελία του εντός μιας εβδομάδας από την αναγραφόμενη ημερομηνία στο ‘’δελτίο παραγγελίας’’, και να διαλέξει διαφορετικό προϊόν ή να ζητήσει να του επιστραφεί η προκαταβολή.

2) Μετά την πάροδο μιας εβδομάδας από την αναγραφόμενη ημερομηνία της παραγγελίας, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε καλύπτεται με άλλο προϊόν.

3) Η προκαταβολή ανέρχεται στο 40% του συνολικού ποσού.

4) Οι τιμές της παραγγελίας, αφορούν την ποσότητα και τα προϊόντα που αναγράφονται στο συγκεκριμένο ‘’δελτίο παραγγελίας’’. Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την πάροδο μιας εβδομάδας από την ημερομηνία της παραγγελίας, θελήσει να αφαιρέσει κάποια από τα προϊόντα της παραγγελίας ή να μειώσει την ποσότητά τους, επιβαρύνεται με μια αύξηση 10% στην τιμή των υπόλοιπων προϊόντων που θέλει να παραλάβει, και έχει την υποχρέωση να καταβάλει το 70% της τιμής των προϊόντων που αφαίρεσε από την παραγγελία του. 

5) Τα δώρα και οι εκπτώσεις που προσφέρονται από την εταιρεία μας, πρέπει να αναγράφονται στο ‘’δελτίο παραγγελίας’’ και ισχύουν για την συγκεκριμένη παραγγελία, και δεν αντικαθίστανται ούτε ρευστοποιούνται. Σε περίπτωση τροποποίησης της παραγγελίας, αυτά ενδέχεται να τροποποιηθούν ή να αποσυρθούν.

6) Στα προϊόντα που έχει ζητηθεί κράτηση για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός από την ημερομηνία της παραγγελίας, ο πελάτης οφείλει, μετά την πάροδο του πρώτου μήνα και για κάθε μήνα μέχρι την ημερομηνία παραλαβής τους, να δίνει έναντι το 10% του υπόλοιπου ποσού, διαφορετικά τα προϊόντα μπορούν να διατεθούν ξανά προς πώληση.

7) Στην περίπτωση που η πληρωμή των προϊόντων (προκαταβολή ή εξόφληση), γίνει μέσω τράπεζας, και εφόσον η τράπεζα είναι διαφορετική από τις συνεργαζόμενες του καταστήματος, τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη.

8) Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συμφωνία η οποία πρέπει να αναγράφετε στην παραγγελία.

Τελευταία ενημέρωση:14/12/2020.