Όροι και Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας η επιχείρηση μας έχει τους εξής τρόπους πληρωμής.

Για την Ελλάδα

Α)  Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να παραλάβει και να εξοφλήσει τα προϊόντα που παράγγειλε, στο φυσικό μας κατάστημα. Τα προϊόντα αυτά, δεσμεύονται για δυο εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που παρέλθουν οι δυο μέρες και ο πελάτης δεν έχει έρθει να τα παραλάβει, αυτόματα ακυρώνεται η παραγγελία και τα προϊόντα αποδεσμεύονται και διατίθενται ξανά προς πώληση.  

Β) Με αντικαταβολή. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα στον ταχυμεταφορέα με επιπλέον κόστος 2,50€. 

Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται και όλο το ποσό προκαταβάλλεται

Γ)  Με την western union

Δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK, ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ . Για καταθέσεις σε λογαριασμούς εντός ιδίας τράπεζας (από EUROBANK σε EUROBANK, από ALPHA BANK σε ALPHA BANK, από ΕΘΝΙΚΗ σε ΕΘΝΙΚΗ, από ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε ΠΕΙΡΙΑΩΣ), δεν υπάρχει επιβάρυνση.

Για καταθέσεις με το σύστημα ΔΙΑΣ επιβαρύνεστε με 3€/κατάθεση


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓ.: 12600487719

ΙΒΑΝ: GR02 0110 1260 0000 1260 0487 719

Η πληρωμή από άλλη τράπεζα έχει επιβάρυνση 3 ευρώ

ALPHA BANK:

IBAN: GR74 0140 1750 1750 0200 2008 909

Η πληρωμή από άλλη τράπεζα έχει επιβάρυνση 3 ευρώ

EUROBANK

ΑΡ.ΛΟΓ.: 00260624160200450670

ΪΒΑΝ: GR98 0260 6240 0001 6020 0450 670

Η πληρωμή από άλλη τράπεζα έχει επιβάρυνση 3 ευρώ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓ.: :5089082863736

IBAN: GR34 0172 0890 0050 8908 2863 736

Η πληρωμή από άλλη τράπεζα έχει επιβάρυνση 3 ευρώ


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα θέλαμε στην κατάθεση σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς  παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα email για την πληρωμή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

 Ε) Με πιστωτικές κάρτες visa, MasterCard, visa electron, maestro και χρεωστικές.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής με χρέωση της πιστωτικής σας ή της χρεωστικής σας κάρτας, που έχετε δηλώσει και γίνεται δεκτή από το ηλεκτρονικό σύστημα χρέωσης της Τράπεζας Eurobank. 

Παρέχεται η δυνατότητα έως 3 Άτοκων δόσεων ανάλογα με το τελικό ποσό της παραγγελίας.   Για παραγγελίες έως 99€ το ποσό πληρώνεται εφάπαξ. Από 100€  έως και 149€ έχετε την δυνατότητα έως 2 άτοκες δόσεις. Από 150€ και πάνω έχετε την δυνατότητα έως 3 άτοκες δόσεις. Το ποσό που καθορίζει τις δόσεις, αναφέρεται στην αξία των προϊόντων και δεν συμπεριλαμβάνει τα μεταφορικά. 

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα γίνεται την επόμενη μέρα από την παραγγελία σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων με χρήση πιστωτικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποθηκεύονται ή γνωστοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται αποκλειστικά στην τράπεζα και προστατεύονται σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΣΤ) Πληρωμή μέσω Paypal Πελάτες που διαθέτουν ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με πληρωμή μέσω Paypal, μπορούν να επιλέξουν την επιλογή ‘Πληρωμή μέσω Paypal’ κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής. Νέοι PayPal πελάτες θα ανακατευθυνθούν προς τον ιστότοπο του PayPal για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και εν συνεχεία θα μπορούν να επιλέξουν την ‘Πληρωμή μέσω PayPal’. Όσοι εγγράφονται για λογαριασμό Paypal θα πρέπει να αποδεχθούν/υπογράψουν σχετικό συμφωνητικό χρεώσεων με το οποίο θα επιτρέπεται σε εμπορικές εταιρείες να αντλούν τις πληρωμές τους απ’ ευθείας από το Paypal. Μόνο τότε οι πελάτες θα είναι σε θέση να έχουν πληρωμές για τις αγορές που πραγματοποιούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα εμπορικών εταιρειών. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις του Paypal σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Paypal.

Για το εξωτερικό

Α) Με την western union

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Γ) Πληρωμή μέσω Paypal 


Ο πελάτης δύναται να πληρώσει την παραγγελία του μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής- χρεωστικής κάρτας και να την παραλάβει από το κατάστημα. Η παραγγελία η οποία έχει πληρωθεί και έχει ζητηθεί να παραληφθεί από το κατάστημα και έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών, χωρίς ο πελάτης να την έχει παραλάβει, παραγράφεται, και χάνεται το δικαίωμα της παραλαβής της ή της επιστροφής των χρήματων που διέθεσε για αυτήν.


Τελευταία ενημέρωση:13/12/2022.